Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk
 

Bestyrelse og skoleledelse - det strategisk kompetente samarbejde på de frie grundskoler og gymnasier

 • fb
 • tw
 • li
 • em
 • 22. januar

  Når du som skoleleder/rektor og bestyrelsesformand går hjem fra denne dagskonference, er det målet, at i, både hver for sig og sammen, har reflekteret over jeres nuværende roller og ikke mindst fået øje på, hvordan anderledes mulige roller kan gøre jer bedre i et dynamisk udviklende samarbejde.

  Dagen er vigtig for jer som hhv. bestyrelsesformand og leder/rektor og for udviklingen af jeres fælles platform og vision: at skabe den bedste skole og uddannelse for jeres elever.

  Konferencen afholdes d. 22. januar 2019 i DGI-Byen i København, hvor vi ud over oplæg fra både en bestyrelsesformand og en skoleleder slutter af med et foredrag med Stine Bosse, som er velkendt i offentligheden som en respekteret og særdeles kompetent erhvervsleder og som bestyrelsesmedlem i flere større virksomheder.

  Se program her

  Pris: 925 kr pr. person

  Frist for tilmelding er d. 7. janaur 2019.

  Sted: DGI-byen, Tietgensgade 65, 1704 København

  Vi henviser til vores nye publikation, som er en vejledning og et inspirationskatalog til arbejdet i bestyrelsen ved private skoler. Her kan der findes gode råd, anbefalinger og rammer om bestyrelsens og ledelsens arbejde om og i bestyrelsen.