Bestyrelse

• Danmarks Private Skoler - grundskoler og gymnasier ledes af en bestyrelse der vælges ved foreningens årsmøde i henhold til vedtægterne.

Karsten Suhr

Bo Mehl  Jørgensen

Bo Mehl Jørgensen

Skoleleder Frederikssund private Realskole

Medlem af Danmarks Private Skoler - grundskoler og gymnasiers bestyrelse og Forretningsudvalg.

Trine Aarskov  Friis

Trine Aarskov Friis

Bestyrelsesformand på Forældreskolen i Århus

Medlem af Danmarks Private Skoler - grundskoler og gymnasiers bestyrelse og næstformand i Forretningsudvalg.

Susanne Mäkelä  Green

Susanne Mäkelä Green

Bestyrelsesformand Interskolen

Medlem af Danmarks Private Skoler - grundskoler og gymnasiers bestyrelse, samt Kommunikations-og medieudvalg.

Poul  Sørensen

Poul Sørensen

Skoleleder på Fredericia Realskole

Formand for Udvalg for videndeling og skoleudvikling (UVS). Medlem af Danmarks Private Skoler - grundskoler og gymnasiers bestyrelse, Forligsnævnet og repræsentant i Den Danske Sommerskole. Formand i Fordelingssekretariatet bestyrelse.

Allan Bruce  Corfitsen

Allan Bruce Corfitsen

Næstformand på Roskilde private Realskole

Medlem af Danmarks Private Skoler - grundskoler og gymnasiers bestyrelse, Kommunikations-og medieudvalg og Udvalg for videndeling og skoleudvikling (UVS).

Sven Jensen

Bestyrelsesformand ved Privatskolen Als

Medlem af Danmarks Private Skoler - grundskoler og gymnasiers bestyrelse

Hans  Myhrmann

Hans Myhrmann

Skoleleder på Randers Realskole

Medlem af Danmarks Private Skoler - grundskoler og gymnasiers, Kommunikations-og medieudvalg, Fordelingssekretariatet og Udvalg for videndeling og skoleudvikling (UVS). Suppleant i Fordelingsnævnet.

Crilles  Bacher

Crilles Bacher

Rektor for Høje Taastrup Private Gymnasium

Observatør på møder i Danmarks Private Skoler - grundskoler og gymnasiers bestyrelse.